ویزا اسپانیا

ویزای شنگن چیست ؟

ویزایی که در مدت مشخص به شما اجازه ورود به 26 کشور عضو این اتحادیه را می دهد، ویزای شنگن انواع مختلفی دارد  که ویزای نوع C یا ویزای توریستی به متقاضی اجازه می دهد که در مدت مشخص در این حوزه اقامت  داشته باشید.

ویزای سینگل یا یک بار ورود :

ویزای SINGLE ENTERY یا یک بار ورود که به متقاضی اجازه یک بار ورود به اتحادیه  اروپا به مدت بین 8 تا 30 روز بسته به تصمیم سفارت را می دهد که استفاده آن برای فرد فارغ از مدت آن یک بار می باشد.

مراحـل و خدمات اخذ ویزا :

  • 1) تامین وقت سفارت که در روز تامین شده باید متقاضی محل انگشت نگاری حضور داشته برای ارائه مدارک و انگشت نگاری.
  • 2) تکمیل فرم و مدارک مورد نیاز سفارت که باید به زبان انگلیسی ترجمه شود که مدارک آن به شرح ذیل می باشد.
  • 3) حضور در سفارت تمام افراد بالای 14 یال هزینه انگشت نگاری 85 یورو بزرگسال 25 یورو و کودک که پس از آن به مدت 2 الی 3 هفته نتیجه ویزا اعلام می گردد.


خدمات


تعرفه قیمت


لیست مدارک

ویزای سینگل اسپانیا :

خدمات :

  • 1) تکمیل مدارک و تکمیل فرم های سفارت
  • 2) اخذ وقت انگشت نگاری (هزینه وقت 85 یورو بر عهده مسافر)
  • 3) همراهی نماینده در محل انگشت نگاری

نکات :

  • 1) مدت زمان اخذ ویزا از روز ثبت نام بین 3 هفته الی 1 ماه می باشد.
  • 2) مدت اعتبار ویزا 8 الی 12 روز می باشد.
  • 3) حداقل زمان لازم برای ورود به کشور مقصد 3 هفته بعد از انگشت نگاری

لیست مدارک سفارت اسپانیا :


دریافت مدارک PDF

کلیه مدارک نیاز به ترجمه اسپانیایی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه
 1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی
 الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است
 2) 6 قطعه عکس 3.5×4.5 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 3 ماه اخیر  (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)
 3) اصل و ترجمه شناسنامه
 4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی ( ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)
الف)حساب‌های جاری : کارکرد شش ماه اخیر به زبان انگلیسی به همراه گواهی تمکن با مانده یکسان
ب)گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‌ های بانکی به همراه گردش شش ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک (ارائه گواهی تمکن برای حساب گردش سود نیز الزامی است)
*باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.
5) اصل و ترجمه سند مالکیت
6)اصل و ترجمه مدارک شغلی :
الف) پزشکان : پروانه مطب یا یا حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
ب)وکلا: پروانه وکالت
ج) مشاغل دولتی : حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
د) بازنشسته‌ ها : ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی
ه) مشاغل غیردولتی : گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
و) در صورت خویش فرما بودن : جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات
ی) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه : اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
ز)دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل
*جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر  الزامی می باشد
7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان اسپانیایی دارد.
*فرم سفارت متقاضیان زیر 18 سال بایستی توسط پدر و مادر امضاء شود.
8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌های خانه دار
*حضور کلیه مسافرین (به جز افراد زیر 12 سال) جهت انگشت نگاری در مرکز انگشت نگاری  BLS الزامی می باشد.
*تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق
*اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند.
*چک رمزدار یا ضمانت نامه بانکی برای هر نفر حداقل به مبلغ 500.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقبا اعلام می‌ گردد.
لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گرددکه تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.

ویزای مولتی کانادا

وقت سفارت فوری

ویزای مولتی فرانسه

آدرس های اینترنتی :

www.blog.aaligasht.com

www.aaligasht.com

www.instagram.com/aaligasht

www.telegram.me/aaliigasht



Facebook


Twitter


Instagram


Telegram

آدرس دفتر :

سهروردی شمالی، نرسیده به میدان پالیزی، پلاک 683

021-43635

09122046276

ممکن است علاقه‌مند باشید

Comments are closed.