ویزا آلمان

مقدمه:

آلمان به عنوان پادشاه اروپا مدرنترین و شیک ترین و همچنین در اقتصاد قویترین کشور اروپایی به حساب می آید
که علاوه بر زمینه های صنعتی و اقتصادی در زمینه گردشگری و جذب توریست نیز موفق بوده و هر ساله مسافران زیادی برای هدف های توریستی -تجاری ، نمایشگاهی به این کشور سرسبز چهار فصل سفر می کنند.

انواع ویزای آلمان

1- ویزا توریستی

2- ویزا تجاری

که هرکدام دارای دسته بندی جداگانه میباشد تقسیم می گردد.

انواع ویزای توریستی آلمان

1- توریست                2- نمایشگاه           3- دیدار بستگان     4- مسابقه ورزشی             5- درمانی     6- همراهی بیمار

انواع ویزا تجاری آلمان

1- ویزا تجاری               2- ماموریت کاری            3- کنگره و سمینار

مراحل اخذ ویزای آلمان

1- درخواست وقت ویزا متریک:

درخواست تعیین وقت  برای تحویل مدارک و انگشت نگاری در ویزا متریک که معمولا حدود 2 ماه زمان لازم دارد جزو خدمات شرکت  و با هزینه هر نفر 400 هزار تومان انجام می شود
هزینه وقت 190 هزار تومان که پس از انگشت نگاری به شما عودت داده می شود.

2- تکمیل مدارک لازم:

1-اصل  گذرنامه حداقل 7 ماه اعتبار و دارا بودن 2 صفحه خالی رو به رو هم و امضاء شده

2-تکمیل فرم به صورت کامل

3- 2 قطعه عکس که حتما برای 1 سال اخیر باشد با ابعاد باید متریک (3/5*4/5)

4-پرسشنامه تکمیل و امضاء شده

5-بیمه سفر متناسب با تاریخ سفر

6-دعوتنامه معتبر از شخص یا شرکت در کشور آلمان که قدیمی تر از 6 ماه نباشد

7-بلیط پرواز متناسب با تاریخ سفر

8-در صورت نداشتن دعوتنامه رزرو هتل و تاییده محل اقامت

9-پرینت و تمکن مالی 3 ماهه اخیر به زبان لاتین با مهر بانک و در صورت افزایش ناگهانی در بازده کوتاه علت قانع کننده در مورد مبلغ پول

10- ترجمه شناسنامه

11-گواهی اشتغال ترجمه شده:

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی و سه فیش آخر حقوق از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی، سابقه بیمه

ب) وکلا: پروانه وکالت -سابقه بیمه

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی، و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفرو سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و سه فیش آخر حقوق

د) بازنشسته‌ ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی ، بیمه

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر از شرکت مربوطه به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب /روزنامه رسمی /آخرین تغییرات /مالیات و بیمه پرسنل / اظهار نامه ثبت در ثبت شرکت ها

ز) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ح) دانش آموزان، دانشجویان: اصل نامه اشتغال به تحصیل

3- مدت زمان اعتبار ویزا:

اعتبار ویزای توریستی آلمان بین 8 تا 30 روز و اعتبار ویزای تجاری آلمان تا 90 روز می باشد

4- هزینه ویزا و انگشت نگاری :

هزینه ای که در ویزا متریک بابت ویزا و خدمات شامل می شود 80 یورو می باشد بهتر است تمامی مدارک که شما قبل از ورود به سفارت کامل باشد زیرا هزینه های خدمات در صورت نداشتن مدارک کافی در ویزا متریک بسیار بالا و به یورو میباشد

5- تعرفه خدمات ویزا:


ویزای مولتی کانادا

وقت سفارت فوری

ویزای مولتی فرانسه

آدرس های اینترنتی :

www.blog.aaligasht.com

www.aaligasht.com

www.instagram.com/aaligasht

www.telegram.me/aaliigasht



Facebook


Twitter


Instagram


Telegram

آدرس دفتر :

سهروردی شمالی، نرسیده به میدان پالیزی، پلاک 683

021-43635

09122046276

ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرات بسته شده است.