ویزای مولتی هلند

اخذ ویزای شنگن از اروپا


بیشتر بدانیم

ویزای شنگن چیست ؟

ویزایی که در مدت مشخص به شما اجازه ورود به 26 کشور عضو این اتحادیه را می دهد، ویزای شنگن انواع مختلفی دارد  که ویزای نوع C یا ویزای توریستی به متقاضی اجازه می دهد که در مدت مشخص در این حوزه اقامت  داشته باشید.

ویزای سینگل یا یک بار ورود :

ویزای SINGLE ENTERY یا یک بار ورود که به متقاضی اجازه یک بار ورود به اتحادیه  اروپا به مدت بین 8 تا 30 روز بسته به تصمیم سفارت را می دهد که استفاده آن برای فرد فارغ از مدت آن یک بار می باشد.

ویزای مولتی یا چند بار ورود :

ویزای مولتی (MULTI ENTERY) که فقط برای متقاضیانی که قبلا ویزای شنگن داشته اند با توجه به تصمیم سفارت صادر می گردد، که به فرد اجازه داه می شود در مدت تعیین شده به دفعات به حوزه شینگن  سفر کند برای بار اول ورود باید از کشور محل صدور باشد ولی برای ورودهای بعدی محدودیتی در ورود ندارد که مدت  زمان اقامت  آن بین 30 الی 90 روز در بازه زمانی 3 ماه الی 2 سال  می باشد.

مراحـل و خدمات اخذ ویزا :

  • 1) تامین وقت سفارت که در روز تامین شده باید متقاضی محل انگشت نگاری حضور داشته برای ارائه مدارک و انگشت نگاری.
  • 2) تکمیل فرم و مدارک مورد نیاز سفارت که باید به زبان انگلیسی ترجمه شود که مدارک آن به شرح ذیل می باشد.
  • 3) حضور در سفارت تمام افراد بالای 14 یال هزینه انگشت نگاری 85 یورو بزرگسال 25 یورو و کودک که پس از آن به مدت 2 الی 3 هفته نتیجه ویزا اعلام می گردد.


ویزای مولتی فرانسه


ویزای مولتی هلند


ویزای سینگل ایتالیا


ویزای سینگل اسپانیا

ویزای مولتی فرانسه

خدمات :

  • 1) تکمیل مدارک و تکمیل فرم های سفارت
  • 2) اخذ وقت انگشت نگاری (هزینه وقت 85 یورو بر عهده مسافر)
  • 3) همراهی نماینده در محل انگشت نگاری

نکات :

  • 1) مدت زمان اخذ ویزا از روز ثبت نام بین 3 هفته الی 1 ماه
  • 2) مدت اعتبار ویزا بستگی به سابقه سفر متقاضی می باشد.
  • 3) حداقل زمان لازم برای ورود به کشور مقصد 3 هفته بعد از انگشت نگاری

امتیازات :

  • 1) با توجه به تغییرات شرایط سفارت ها هر روز اخذ ویزا سخت تر می شود این ویزا به شما این اطمینان را می دهد که نگرانی های شما جهت دریافت دوباره ویزا کاهش یابد.
  • 2) بار اول ورود شما از کشور فرانسه و خروج به دلخواه مسافر.
  • 3) برای دفعات بعدی ورود و خروج به دلخواه مسافر از تمامی کشور های عضو اتحادیه

لیست مدارک سفارت فرانسه :


دریافت مدارک PDF

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تاییدیه دادگستری
1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی به انضمام پرینت رنگی صفحه اول  و تمام صفحات دارای مهر ویزا
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
 2) 2قطعه عکس 4.5×3.5 رنگی، تمام رخ با زمینه روشن، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد و 70 تا 80 درصد عکس، چهره فرد باشد (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.
3) ترجمه شناسنامه
 4) تمکن مالی به زبان انگلیسی با مهر بانک حداقل موجودی 50 میلیون به ازای هر نفر
*پرینت حساب 3ماه بانک
*تاریخ صدور پرینت و تمکن نباید بیش از 1 هفته از تاریخ وقت سفارت باشد
 5)ترجمه مدارک شغلی:

  1. پزشک: حکم کارگزینی- گواهی اشتغال به کار از بیمارستان یا کلینیک به زبان انگلیسی روی سر برگ شرکت (با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر با ذکر سفر به کانادا، دارای مهر و نامه و امضای مدیر عامل)

پروانه پزشکی-کارت نظام پزشکی-سر فیش آخر حقوقی از محل کار سابقه بیمه

در صورت داشتن مطب، کلینیک یا داروخانه: پروانه پزشکی- کارت نظام پزشکی لیست بیمه 3 ماه آخرکارکنان-لیست مالیات پرداخت شده دو سال آخر

  1. وکلا- پروانه وکالت: سوابق بیمه، گواهی اشتغال به کار، سه فیش آخر حقوقی( در صورت داشتن دفتر وکالت لیست بیمه سه ماه آخر کارکنان و مالیات دو سال آخر)
  2. مهندسین. کارت و پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت، گئاهی اشتغال به کار، سه فیش آخر حقوقی، سابقه بیمه (در صورت داشتن شرکت طبق لیست کارفرمایان)
  3. کارمند دولتی و غیر دولتی: حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا بر تاریخ سفر دارای مهر و امضا مدیر عامل، سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و سه فیش آخر حقوقی
  4. بازنشستگان: حکم بازنشستگی، سه فیش آخر حقوق، در صورت افزایش حقوق ارائه حکم افزایش حقوق
  5. کارفرمایان: جواز کسب، پروانه بهره برداری یا آگهی تاسیس و روزنامه رسمی شرکت، آخرین آگهی تغییرات، لیست بیمه سه ماه آخر کارمندان، لیست مالیاتی پرداخت شده دو سال آخر
  6. معلمان، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه: حکم کارگزینی، گواهی اشتغال به کار، سه فیش آخر حقوقی، سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
  7. دانش آموزان و دانشجویان: اصل نامه اشتغال به تحصیل

 6) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همداهی والدین یا با یکی از ان هل سفر می کنن رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

 7) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم های خانه دار در صورتیکه بطور جداگانه قصد اخذ ویزا دارند.

*تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق
*حضور کلیه مسافرین ( به جز افراد زیر 12 سال ) جهت انگشت نگاری در مرکز انگشت نگاری VFS الزامی می‌ باشد.
لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد

ویزای مولتی هلند :

خدمات :

  • 1) تکمیل مدارک و تکمیل فرم های سفارت
  • 2) اخذ وقت انگشت نگاری (هزینه وقت 85 یورو بر عهده مسافر)
  • 3) همراهی نماینده در محل انگشت نگاری

نکات :

  • 1) مدت زمان اخذ وقت انشگ نگاری 2 ماه می باشد.
  • 2) پروسه جواب دهی ویزا 2 الی 3 هفته می باشد.
  • 3) مدت اعتبار ویزا بستگی به مدارک و سابقه سفر متقاضی بین 20 روز الی 6 ماه می باشد.

امتیازات :

  • 1) با توجه به تغییرات شرایط سفارت ها هر روز اخذ ویزا سخت تر می شود این ویزا به شما این اطمینان را می دهد که نگرانی های شما جهت دریافت دوباره ویزا کاهش یابد.
  • 2) بار اول ورود شما از کشور هلند و خروج به دلخواه مسافر.
  • 3) برای دفعات بعدی ورود و خروج به دلخواه مسافر از تمامی کشور های عضو اتحادیه

لیست مدارک سفارت هلند :


دریافت مدارک PDF

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تاییدیه دادگستری
1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
 2) 2قطعه عکس 4.5×3.5 رنگی، تمام رخ با زمینه روشن، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد و 70 تا 80 درصد عکس،
چهره فرد باشد (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)
3) ترجمه شناسنامه
4) ترجمه سند مالکیت
 5)تمکن مالی به زبان انگلیسی با مهر بانک حداقل موجودی 50میلیون به ازای هر نفر
پرینت حساب 3ماه بانک تاریخ صدور پرینت و تمکن نباید بیش از 2هفته از تاریخ وقت سفارت باشد
 6)ترجمه مدارک شغلی:
الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی و سه فیش آخر حقوق از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
ب) وکلا: پروانه وکالت
ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی، و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفرو سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و سه فیش آخر حقوق
د) بازنشسته‌ ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی ، بیمه
ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر از شرکت مربوطه به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی
و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب /روزنامه رسمی /آخرین تغییرات /مالیات و بیمه پرسنل
ز) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
ح) دانش آموزان، دانشجویان: اصل نامه اشتغال به تحصیل
جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد.
 7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.
 8) ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌ های خانه‌ دار
*تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق
*حضور کلیه مسافرین ( به جز افراد زیر 12 سال ) جهت انگشت نگاری در مرکز انگشت نگاری VFS الزامی می‌ باشد.
لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد

ویزای سینگل ایتالیا :

خدمات :

  • 1) تکمیل مدارک و تکمیل فرم های سفارت
  • 2) اخذ وقت انگشت نگاری (هزینه وقت 85 یورو بر عهده مسافر)
  • 3) همراهی نماینده در محل انگشت نگاری

نکات :

  • 1) مدت زمان اخذ ویزا از روز ثبت نام بین 4 الی 5 هفته می باشد.
  • 2) مدت اعتبار ویزا 8 الی 12 روز می باشد.
  • 3) حداقل زمان لازم برای ورود به کشور مقصد 3 هفته بعد از انگشت نگاری

لیست مدارک سفارت ایتالیا :


دریافت مدارک PDF

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه
1 ) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد.
 2) 2 قطعه عکس 4×3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 2 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)
 3) اصل و ترجمه شناسنامه
 4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)
الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی
ب) گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‌ های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضای بانک
*باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.
 5) اصل و ترجمه سند مالکیت
 6) اصل و ترجمه مدارک شغلی
الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی و سه فیش آخر حقوق از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی، سابقه بیمه
ب) وکلا: پروانه وکالت -سابقه بیمه
ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی، و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفرو سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و سه فیش آخر حقوق
د) بازنشسته‌ ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی ، بیمه
ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر از شرکت مربوطه به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی
و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب /روزنامه رسمی /آخرین تغییرات /مالیات و بیمه پرسنل / اظهار نامه ثبت در ثبت شرکت ها
ز) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
ح) دانش آموزان، دانشجویان: اصل نامه اشتغال به تحصیل
*جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد.
 7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است. رضایتنامه محضری علاوه بر ترجمهنیاز به تائید  امور خارجه دارد.
 8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم های خانه‌ دار
 9) ارائه اصل سند طلاق برای مسافرین مطلقه الزامی می باشد
 10) تکمیل فرم مشخصات فردی و فرم فارسی مربوط به انگلیس به صورت کامل و دقیق.
*حضور کلیه مسافرین ( به جز افراد زیر 11 سال ) جهت انگشت نگاری در مرکز انگشت نگاری CKGS الزامی می باشد
*تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق
*اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند.
*چک رمزدار یا ضمانت نامه بانکی برای هر نفر حداقل به مبلغ 500.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌ های بیشتر متعاقبا اعلام می گردد.
لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.

ویزای سینگل اسپانیا :

خدمات :

  • 1) تکمیل مدارک و تکمیل فرم های سفارت
  • 2) اخذ وقت انگشت نگاری (هزینه وقت 85 یورو بر عهده مسافر)
  • 3) همراهی نماینده در محل انگشت نگاری

نکات :

  • 1) مدت زمان اخذ ویزا از روز ثبت نام بین 3 هفته الی 1 ماه می باشد.
  • 2) مدت اعتبار ویزا 8 الی 12 روز می باشد.
  • 3) حداقل زمان لازم برای ورود به کشور مقصد 3 هفته بعد از انگشت نگاری

لیست مدارک سفارت اسپانیا :


دریافت مدارک PDF

کلیه مدارک نیاز به ترجمه اسپانیایی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه
 1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی
 الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است
 2) 6 قطعه عکس 3.5×4.5 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 3 ماه اخیر  (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)
 3) اصل و ترجمه شناسنامه
 4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی ( ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)
الف)حساب‌های جاری : کارکرد شش ماه اخیر به زبان انگلیسی به همراه گواهی تمکن با مانده یکسان
ب)گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‌ های بانکی به همراه گردش شش ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک (ارائه گواهی تمکن برای حساب گردش سود نیز الزامی است)
*باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.
5) اصل و ترجمه سند مالکیت
6)اصل و ترجمه مدارک شغلی :
الف) پزشکان : پروانه مطب یا یا حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
ب)وکلا: پروانه وکالت
ج) مشاغل دولتی : حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
د) بازنشسته‌ ها : ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی
ه) مشاغل غیردولتی : گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
و) در صورت خویش فرما بودن : جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات
ی) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه : اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
ز)دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل
*جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر  الزامی می باشد
7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان اسپانیایی دارد.
*فرم سفارت متقاضیان زیر 18 سال بایستی توسط پدر و مادر امضاء شود.
8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌های خانه دار
*حضور کلیه مسافرین (به جز افراد زیر 12 سال) جهت انگشت نگاری در مرکز انگشت نگاری  BLS الزامی می باشد.
*تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق
*اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند.
*چک رمزدار یا ضمانت نامه بانکی برای هر نفر حداقل به مبلغ 500.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقبا اعلام می‌ گردد.
لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گرددکه تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.

مـا دوست داریـم که عالی‌ گشت را مشاور سفر خود بدانید، منـتظـر تـمـاس شمـا هستیـم.
09122046276-43635-021

ویزای مولتی کانادا

وقت سفارت فوری

ویزای مولتی فرانسه

آدرس های اینترنتی :

www.blog.aaligasht.com

www.aaligasht.com

www.instagram.com/aaligasht

www.telegram.me/aaliigasht



Facebook


Twitter


Instagram


Telegram

آدرس دفتر :

سهروردی شمالی، نرسیده به میدان پالیزی، پلاک 683

021-43635

09122046276

ممکن است علاقه‌مند باشید

Comments are closed.