ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا به شما اجازه می دهد از این کشور با شکوه که به عنوان یک قطب مهم گردشگری به حساب می آید دیدن کنید. میلیون ها بازدید کننده و مهاجر هر ساله با اهداف مختلف و جنبه های آینده نگرانه به کانادا سفر می کنند. فرهنگ متنوع، سیاست های مطلوب دولت، مدیریت سالم و ایده آل برای کار، تجارت و تحصیلات، بسیاری از جوانان و سرمایه گذران را ترغیب به اخذ رزرو ویزای توریستی کانادا کرده است.

در این بین، کسب اطلاعات لازم و چگونگی فرآیند درخواست این ویزا، پرسش هایی را در ذهن افراد ایجاد کرده است؛ اینکه با این ویزا می توان تحصیل یا کار کرد؟ شرایط دریافت ویزای گردشگری کانادا چیست و اصلاً نحوه ثبت نام و دریافت ویزا شامل چه پروسه هایی می شود؛ با عالی گشت همراه باشید.

ویزای توریستی کانادا چیست؟

ویزای توریستی کانادا

این ویزا، گزینه مهاجرتی موقت کانادا است که به گردشگران این امکان را می دهد تا به منظور گردشگری و تفریح از کانادا بازدید کنند. این ویزا گاهی به عنوان ویزای اقامت موقت کانادا (TVR) شناخته می شود و برای حداکثر مدت شش ماه به افراد واجد الشرایط اعطاء می شود.

ویزاهای توریستی کانادا از دو نوع است:

  • ویزای یک بار ورود: این ویزا به صاحب آن اجازه می دهد فقط یک بار وارد خاک کانادا شود. پس از خروج، برای ورود دوباره به کشور کانادا به ویزای جدید نیاز دارد.
  • ویزای مولتی یا چند بار ورود: این ویزا به مسافر این امکان را می دهد که به مدت شش ماه به کانادا ورود و خروج داشته باشد، بدون اینکه برای هر بار ورود و خروج مجدداً ویزای جدید درخواست کند. این ویزا می تواند تا 10 سال اعتبار داشته باشد ولی چون پاسپورت ایرانی اعتبار 5 سال دارد، این ویزا به نام ویزای مولتی 5 ساله کانادا مشهور است.

نکته: هر دو ویزاها برای مدت زمان مشخصی معتبر هستند و پس از انقضاء دیگر قابل استفاده نیستند.

چه کسانی می توانند ویزای کانادا را دریافت کنند؟

کلیه افرادی که دارای شرایط زیر نیستند، باید جهت بازدید از کانادا درخواست ویزا دهند:

  • شهروندان کانادا و ساکنان دائمی این کشور به علاوه متقاضیان شهروندی
  • مسافران کشورهای معاف از ویزا که دارای مجوز سفر الکترونیکی (ETA) هستند
  • شهروندان ایالات متحده دارای مجوز کار یا تحصیل
  • هر فرد زیر 14 سال یا بالاتر از 79 سال
  • روسای ایالت ها، وزیران کابینه و کسانی که دارای وضعیت دیپلماتیک در یک سفر رسمی هستند.
  • کسانی که ویزای ایالات متحده دارند و از مسیر کانادا در حال گذر هستند.

شرایط اخذ ویزای گردشگری کانادا

برای تحقق ضوابط واجد شرایط بودن ویزای توریستی کشور کانادا، موارد زیر را باید به مقامات مهاجرت ثابت کنید:

  • گذرنامه معتبر دارید.
  • شما از سلامتی خوبی برخوردار هستید.
  • شما منابع مالی لازم را برای پرداخت هزینه های خود در هنگام کانادا دارید.
  • شما در خارج از کانادا اقامت دارید و سایر پیوندهای ضروری که از بازگشت شما به خانه پس از بازدید از کانادا اطمینان می دهد.
  • شما قصد دارید برای مدت زمانی خاص و محدود در کانادا بمانید.
  • شما قصد دارید در پایان بازدید کانادا را ترک کنید.
  • شما قصد ندارید در کانادا به دنبال شغل یا تحصیل باشید.
  • سابقه کیفری ندارید.
  • شما خطری برای امنیت ایجاد نمی کنید.
  • شما موافقت می کنید که قوانین کشور را رعایت کنید.
  • ممکن است به مدارک پزشکی نیاز داشته باشید.

مدارک مورد نیاز برای ویزای گردشگری کانادا

مستندات زیر برای درخواست ویزای کانادا لازم است:

  • تکمیل فرم های مرتبط با ویزا
  • ترجمه شناسنامه
  • اصل و ترجمه سند ازدواج (در صورت هم‌سفر بودن با همسر)
  • اصل و ترجمه اسناد ملکی
  • اثبات پشتیبانی مالی (صورت حساب های بانکی یا برگه پرداخت مالی 6 ماه گذشته)
  • حداقل موجودی حساب به مقدار 50 میلیون تومان
  • کپی پاسپورت (صفحه اول آخرین صفحات به همراه صفحاتی که تمبر ویزا دارند)
  • هدف از سفر (بلیت هواپیما و رزرو هتل)
  • اطلاعات خانوادگی
  • سابقه سفر (کلیه صفحات دارای ویزا و تمبر از گذرنامه قدیمی و جدید شما در 10 سال گذشته)
  • دو قطعه عکس جدید
  • نامه توضیحات سفر شما (توضیح هدف شما از سفر به کانادا)

مراحل دریافت ویزای توریستی کشور کانادا

ویزای توریستی کانادا

، پس از اطمینان از واجد شرایط بودن درخواست، می توانید مراحل زیر را انجام دهید:

مرحله 1: نحوه اعمال درخواست خود را تعیین کنید

  • درخواست آنلاین: برای این موضوع، تنها کافی است با اسکن گرفتن مدارک و فرم ها اقدام به ثبت نام و طی کردن مراحل اخذ ویزا از طریق وب‌سایت مربوطه کنید.
  • درخواست حضوری: برای این موضوع، فرم درخواست ویزا و لیست مربوطه را دانلود و مراحل را به صورت حضوری از طریق سفارت انجام می شود.

مرحله 2: فرم درخواست ویزای را پر کنید

دستورالعمل های مربوطه را بخوانید و فرم درخواست را با دقت پر کنید. توجه داشته باشید که برنامه تکمیل شده باید شامل صفحه بارکد باشد. اگر تمام اطلاعات، اسناد و هزینه های درخواستی را ارائه ندهید، ممکن است درخواست شما بازگردانده یا رد شود.

مرحله 3: هزینه پردازش را پرداخت کنید

هزینه درخواست ویزا خود را پرداخت کنید. هزینه ها باید از طریق پیش نویس بانکی یا چک معتبر پرداخت شود. برای پرداخت هزینه های جاری و جزئیات پیش نویس بانکی باید به برنامه زمان‌بندی مراجعه کنید. توجه داشته باشید که باید قبل از پرداخت، آخرین اطلاعات در مورد هزینه درخواست ویزا را مجدداً بررسی کنید.

مرحله 4: فرم درخواست خود را ارسال کنید

مدارک و فیش پرداختی را با مراجعه به محل سفارت کانادا تسلیم مأمور ویزا می شود. این شیوه یه صورت حضوری است، ولی اگر از طریق وب‌سایت اقدام به این کار کردید، مدارک را به صورت اینترنتی ارسال می کنید.

مرحله 5: انگشت نگاری و حضور در سفارت

جهت انگشت نگاری ضروری است متقاضی به صورت حضوری به دفاتر VAC آنکارا یا استانبول (کارگزار سفارت کانادا) مراجعه کند. به محل سفارت یا کنسولگری کانادا رفته و مراحل کار را انجام دهید. این مرحله هم برای افرادی که به شیوه آنلاین ثبت نام کرده‌ اند و هم حضوری، جهت انگشت نگاری نیاز مراجعه حضوری دارند.

مرحله 6: صدور یا ریجکتی درخواست

در هر دو روش متقاضی باید زمانی را جهت پاسخ گویی از سوی سفارت منتظر بماند. معمولاً جواب ویزا به صورت آنلاین سریع تر از درخواست حضوری انجام می گیرد و اغلب پیگیری آن نیز بسیار راحت تر است. قبول یا ریجکتی ویزا بعد از این زمان از طریق ایمیل به متقاضی اطلاع رسانی می شود.

قیمت ویزای توریستی کانادا

قیمت این ویزا بسته به مراحل و خدمات به شرح زیر است:

در صورت وجود دعوت‌نامه

  • 290 دلار
  • تکمیل فرم ها
  • تکمیل مدارک
  • ترانسفر به Vac
  • همراهی نماینده شرکت
  • واریز وجه به سفارت

پیکاپ پاسپورت

  • 50 دلار
  • از تمامی شهر ها انجام می شود.
  • هر هفته جمعه ها ارسال
  • و شنبه ها تحویل
  • در برخی موارد ممکن است دو هفته زمان ببرد

پکیج کامل ویزا

  • 490 دلار
  • دعوت نامه از شرکت توریستی کانادا
  • تکمیل فرم ها
  • تکمیل مدارک
  • ترانسفر به Vac
  • همراهی نماینده شرکت
  • واریز به سفارت و انگشت نگاری
  • پیکاپ پاسپورت

بایدها و نبایدها برای اخذ ویزای گردشگری کانادا

هنگام درخواست ویزای توریستی کانادا، باید برخی موارد مهم را به شرح زیر در خاطر ثبت کنید.

بایدها

  • حداقل چند هفته قبل از تاریخ سفر خود، برای ویزای توریستی به کانادا اقدام کنید تا زمان انجام مراحل اخذ ویزا به موقع انجام شود.
  • فرم درخواست ویزای خود را با دقت و با جزئیات دقیق پر کنید.
  • برای ارسال فرم درخواست ویزای خود، همه فرم ها و مدارک مورد نیاز را فراهم کنید.

نبایدها

  • برای ویزای خود اسناد نادرست ارائه ندهید.
  • واقعیت ها را در درخواست ویزای خود مخفی یا به شیوه ای نادرست انجام ندهید.
  • توجه داشته باشید که اگر درخواست شما برای ویزای اقامت موقت ریجکت شود، روند رسمی درخواست تجدید نظر وجود ندارد. در صورت تمایل به درخواست مجدد، فقط پس از داشتن اطلاعات جدید و بر طرف کردن دلایل ریجکتی، این کار را انجام دهید.

خدمات عالی گشت جهت دریافت ویزای توریستی کانادا

  • اخذ ویزا مولتی با دعوت‌نامه توریستی از شرکت معتبر در کانادا با مهر نوتاری ۶۵۰ دلار
  • اخذ ویزا و تمامی مراحل آن از طریق تیم عالی گشت بدون دعوت‌نامه (برای مسافرانی که یا دعوت‌نامه از شخصی در کانادا دارند و یا می خواهند بدون دعوت‌نامه اقدام نمایند) ۳۰۰ دلار پیکاپ پاسپورت از آنکارا ۲۰ دلار و سایر شهرها ۳۰ دلار

مراحل اخذ ویزا

  • ابتدا ثبت نام که نیاز به پاسپورت و تکمیل فرم ها دارد.
  • سپس ما اقدام به تکمیل فرم ها و صدور دعوت‌نامه می کنیم (زمان یک هفته)
  • تکمیل و ترجمه مدارک (هزینه دارالترجمه به عهده مسافر بوده و بدون نیاز به مهر دادگستری است)
  • سفر به استانبول یا آنکارا برای انگشت نگاری
  • پس از دریافت ایمیل صدور ویزا از طرف سفارت و انجام پیکاپ پاسپورت (بین یک الی دو هفته)

چرا کانادا کشوری ایده آل برای سفر است؟

کانادا به دلایل زیر یکی از ایده آل ترین کشورها برای زندگی، کار، تجارت و تحصیل است:

  • پیشرفته با اقتصاد قوی
  • سیاست های شفاف دولتی
  • مکان های جذاب و زیبایی چشم انداز
  • استاندارد عالی زندگی مردم
  • کیفیت زندگی

همین موارد به ظاهر ساده، حاصل سال های مدریت و تلاش مردمان کشوری است سعی در ایجاد فضایی برای زندگی ایده آل کرده است.

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.