تمدید ویزای توریستی کانادا

تعریف توریست از دیدگاه اداره مهاجرت کانادا

به غیر از افراد دارای اقامت کانادا و شهروندان کانادایی، برای مسافرت به کانادا همه افراد نیاز به مجوز ورود به کانادا را دارند. توریست کسی است که تابعیت کشور کانادا را ندارد و می خواهد به صورت قانونی از کانادا دیدن کند. سالیانه کشور کانادا بیش از ۳۵ میلیون بازدید کننده دارد که با ویزا های غیر اقامتی وارد این کشور می شوند.

ویزای توریستی کانادا

برای رفتن به سفر تفریحی به کانادا باید ویزای توریستی این کشور را داشته باشید. ویزای توریستی کانادا گزینه ای موقت برای مهاجرت به کانادا است و به مسافران این اجازه را می دهد تا برای بازدید از کانادا و به منظور گردشگری و گذراندن اوقات فراغت به کانادا سفر کنند. ویزای توریستی کانادا (Canada tourist visa) با عنوان ویزای بازدیدکننده (Canada visitor visa) و همچنین اقامت موقت کانادا (TVR) نیز شناخته می شود. برای گرفتن این نوع از ویزا باید مدارک کامل خود را به سفارت کانادا ارائه دهید. با ویزا توریستی کانادا با هر ورود حداکثر به مدت 6 ماه در خاک کانادا اقامت داشت.

ویزای Multiple کانادا

می توانید برای سفر به کانادا از ویزای مولتی کانادا استفاده کنید. ویزای مولتی کانادا به مدت 10 سال اعتبار دارد و دارندۀ آن می تواند به طور نامحدود تا ده سال در خاک این کشور تردد داشته باشد. اعتبار این ویزا بستگی به مدت اعتبار پاسپورت دارد. در نتیجه این نوع ویزا به دلیل اعتبار 5 سالۀ پاسپورت های ایرانی تنها 5 سال معتبر است.

ویزای مولتی کانادا برای مسافران این امکان را فراهم می آورد که چند بار به کشور کانادا وارد شوند. هر چند که هر بار بیش از 6 ماه نمی توانند در این کشور اقامت داشته باشند مگر آنکه درخواست تمدید کنند. اگر می خواهید در حالی که در کشور کانادا هستید درخواست تمدید ویزا کنید، این امکان تا هجده ماه (سه بار تمدید ویزا) وجود دارد.

مدارک لازم برای اخذ ویزای کانادا

  • فرم درخواست تکمیل شده به زبان انگلیسی با امضاء
  • ترجمه شناسنامه
  • ترجمه سند ازدواج در صورت هم سفر بودن با همسر
  • گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • دو قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ با زمینه سفیدکاملا از رو به رو
  • نامه اشتغال به کار مانند پروانۀ پزشکی، آخرین فیش حقوقی و حکم بازنشستگی، حکم کارگزینی، نامه اشتغال به کار، گواهی اشتغال به تحصیل، پروانه وکالت، جواز کسب
  • ترجمه سند ملکی
  • ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند
  • ووچر هتل
  • بلیت رفت و برگشت
  • نامه تمکن مالی از بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه شما باشد
  • بیمه نامه از شرکتی معتبر که تا سقف ۳۰ هزار یورو از مخارج احتمالی مربوط به درمان، تصادف و غیره را تقبل کند
  • دعوت نامه از طرف یکی از دوستان و یا اقوام که دارای اقامت دائم و یا شهروند کانادا است
  • مدارک شغلی مانند : پروانه پزشکی – کارت معتبر نظام مربوطه- جوازکسب – پروانه فعالیت –
    پروانه وکالت – حکم بازنشستگی و فیش حقوقی 3 ماه آخر، حکم کارگزینی، قرارداد کار، نامه اشتغال
    به کار ، فیش حقوقی 3 ماه اخر ، سابقه بیمه با مهر تامینگواهی اشتغال به تحصیل
  • کپی تمام مهر های ورود و خروج و ویزا های قبلی

درخواست ویزای توریستی کانادا

امکان درخواست ویزای توریستی کانادا به دو روش وجود دارد.

درخواست ویزای توریستی کانادا

برای ارائه درخواست دریافت ویزای توریستی کانادا به صورت آنلاین اسکن مدارک خود را به صورت آنلاین برای سفارت کانادا ارسال می کنید و هزینه را به صورت اینترنتی پرداخت خواهید کرد. سپس زمانی برای انگشت نگاری به شما داده می شود که باید در زمان مشخص شده به وک مراجعه کنید.

تمدید ویزای توریستی کانادا

با توجه به مدت زمان کم اعتبار ویزای توریستی کانادا درخواست برای تمدید این نوع از ویزا بالاست. برای تمدید ویزا دو راه کار وجود دارد.

  • پس از اتمام زمان ویزا یا زمانی که کمتر از شش ماه اعتبار ویزا قبلی باقی مانده باشد، درخواست تمدید کنید که این کار کمی مشکل و زمان بر است و لازم است تمام مراحل گرفتن ویزا را مجدد طی کنید. توجه داشته باشید که باید در طول ۹۰ روز از تاریخ انقضای ویزا برای تجدید آن درخواست بدهید.
  • قبل از اتمام زمان ویزا نسبت به تمدید آن اقدام کنید که معمولاً متقاضیان از این روش استفاده می کنند. در این حالت شما باید درخواست خود و تمام مدارک مورد نیاز ویزا را به اداره مورد نظر ارسال کنید. برای اینکه درخواست شما مورد قبول قرار گیرد باید دلایل قانع کننده ای ارائه دهید.

شما باید به مقامات موارد زیر را ثابت کنید تا درخواست شما برای اخذ ویزای توریستی یا تمدید آن مورد قبول قرار گیرد.

  • گذر نامه معتبر دارید.
  • در وضعیت جسمانی خوبی هستید.
  • منابع مالی کافی برای تأمین هزینه های خود برای مدتی که در کانادا هستید، دارید.
  • صد در صد پس از بازدید از کانادا به کشور خود بر می گردید.
  • قصد اشتغال در کانادا را ندارید.
  • سوابق کیفری ندارید.
  • خطری برای امنیت کانادا ندارید.
  • از قوانین کانادا تخطی نمی کنید.
  • و در صورت لزوم ممکن است معاینه پزشکی انجام دهید.

برای تمدید در صورتی که در 10 سال اخیر از مراکز ویزا کانادا انگشت نگاری شده اید، نیازی به انجام دوباره این کار ندارید و می توانید با ارائه مدارک قبل و نسبت به تمدید یا دریافت دوبارۀ ویزا اقدام کنید.

عالی گشت می تواند در کمترین زمان با هزینه 250 دلار این کار را برای متقاضیان انجام دهد.

تمدید ویزا توریستی کانادا

اسکرول
نوع ویزا دعوتنامه انگشت‌نگاری زمان لازم برای اخذ ویزا مدت زمان اقامت نرخ بزرگسال نرخ کودک
تمدید ویزا توریستی کانادانداردندارد30 روز کاری

5 سال (به مدت اعتبار پاسپورت)

250 دلار220 دلار

اطلاعات ویزا

مدارک لازم
  • فرم درخواست تکمیل شده به زبان انگلیسی با امضاء
  • ترجمه شناسنامه
  • ترجمه سند ازدواج در صورت هم سفر بودن با همسر
  • گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • دو قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ با زمینه سفیدکاملا از رو به رو
  • نامه اشتغال به کار مانند پروانۀ پزشکی، آخرین فیش حقوقی و حکم بازنشستگی، حکم کارگزینی، نامه اشتغال به کار، گواهی اشتغال به تحصیل، پروانه وکالت، جواز کسب
  • ترجمه سند ملکی
  • ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند
  • ووچر هتل
  • بلیت رفت و برگشت
  • نامه تمکن مالی از بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه شما باشد
  • بیمه نامه از شرکتی معتبر که تا سقف ۳۰ هزار یورو از مخارج احتمالی مربوط به درمان، تصادف و غیره را تقبل کند
  • دعوت نامه از طرف یکی از دوستان و یا اقوام که دارای اقامت دائم و یا شهروند کانادا است
  • مدارک شغلی مانند : پروانه پزشکی – کارت معتبر نظام مربوطه- جوازکسب – پروانه فعالیت –
    پروانه وکالت – حکم بازنشستگی و فیش حقوقی 3 ماه آخر، حکم کارگزینی، قرارداد کار، نامه اشتغال
    به کار ، فیش حقوقی 3 ماه اخر ، سابقه بیمه با مهر تامینگواهی اشتغال به تحصیل
  • کپی تمام مهر های ورود و خروج و ویزا های قبلی
خدمات آژانس

ارسال پاسپورت ومدارک شما جهت اخذ مجدد ویزا بدون نیاز به انگشت نگاری و دعوتنامه .شما میتوانید

مجدد ویزای خود را بگیرید . هزینه ویزا پیکاپ پاسپورت تکمیل فرم و تکمیل مدارک روی این پکیج میباشد.

چرا درخواست ویزای کانادا ریجکت می شود؟

  • ارائه مدارک ناقص و غیرواقعی
  • تردید افسر سفارت در خصوص بازگشت متقاضی به کشور مبدأ پس از پایان مهلت ویزا
  • تردید درباره انگیزه و دلایل سفر به کانادا
  • ضعیف بودن سابقه سفرهای خارجی متقاضی به ویژه سفر به کشورهای حوزه شنگن
  • کافی نبودن مدارک مالی و دارایی های متقاضی در کشور مبدأ
  • پیوند های خانوادگی ضعیف متقاضی در کشور مبدأ
  • داشتن سوء سابقه که باعث تهدید امنیت کانادا شود

اعتراض به ریجکت شدن صدور یا تمدید ویزای توریستی کانادا

نخستین گام در اعتراض به ریجکت صدور یا تمدید ویزا توریستی کانادا، بررسی دلیل و یا دلایل رد شدن درخواست است. این عوامل در قالب نامه ای رسمی موسوم به نامه ریجکتی به اطلاع شما می رسد. پس از مطالعه نامه و بررسی دلایل عنوان شده در این نامه می توانید بلافاصله به رد شدن ویزای خود اعتراض کنید. نامه ای به ایمیل سفارت کانادا ارسال کنید و در آن شرح دقیق از دلایل اعتراضتان به ریجکت ویزای توریستی خود بدهید.

کادر متخصص عالی گشت در بررسی دلایل و اعتراض به ریجکتی ویزای شما، می تواند شما را همراهی کند.

خدمات عالی گشت برای درخواست صدور و تمدید ویزای توریستی کانادا

شما می توانید برای اخذ ویزای توریستی کانادا و ویزای مولتی 5 ساله کانادا در کمترین زمان ممکن با هزینه خدمات مناسب از عالی گشت کمک بگیرید.

خدماتی که تیم ما برای شما انجام می دهد شامل:

واریزی وجوه لازم برای ثبت درخواست

تکمیل مدارک و فرم های مربوط به درخواست

ارائه دعوت‌نامه معتبر

پیکاپ پاسپورت

برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت عالی گشت مراجعه فرمایید.

 

ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرات بسته شده است.